Loading...
About 2020-07-04T16:05:02+00:00

Dokter Franca van der Smit is cosmetisch en orthomoleculair arts. Franca volgde haar studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Binnen deze studie heeft ze extra aandacht besteed aan de dermatologie en plastische chirurgie. Direct na haar afstuderen heeft ze zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Daardoor heeft ze al 7 jaar ervaring met cosmetische behandelingen zoals botox, hyaluronzuur, peelings en lasers. Franca heeft geruime tijd bij de Velthuis Kliniek gewerkt. In 2015 heeft ze ook de opleiding orthomoleculaire geneeskunde voltooid. Deze studie vult haar cosmetische studie mooi aan. Immers: Hoe optimaler een lichaam gevoed is, des te gezonder het is en des te langer het haar schoonheid kan vasthouden.

Dokter Franca van der Smit helpt haar cliënten graag bij het bevorderen van innerlijke gezondheid en uiterlijke schoonheid. Hierin hoort een goede balans te zijn waardoor een cliënt het maximale uit zijn of haar leven kan halen.

In februari heeft Franca haar eigen kliniek REFLEQT geopend in Haarlem. In deze kliniek wordt zowel gekeken naar innerlijke gezondheid, uiterlijke schoonheid en anti-aging. We werken met cosmetisch artsen, een huidtherapeut, een orthomoleculair arts en een make-up artist. U bent van harte welkom op onze eerste eigen locatie!

” Real and lasting outer beauty is a reflection of inner health, do not be fooled by the superficial transient beauty ”

Franca is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en
erkend lid van de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG)

BIG registratie nummer: 49914887401

Drukwerk

mbog