Outer beauty 2019-01-26T10:50:10+00:00

Dokter Franca van der Smit cosmetisch arts orthomolculair arts

Het belang van uiterlijke schoonheid:

Het uiterlijk geeft de eerste indruk. De eerste indruk is dan ook vaak belangrijker en bepalender dan gedacht wordt blijkt uit studies. Het uiterlijk is als het ware ‘het visitekaartje’ van het innerlijk. De eerste vier secondes blijken doorslaggevend te zijn voor het beeld dat je over iemand zult hebben. Het beeld kan na deze vier seconden nog maar moeilijk aangepast worden. Schoonheid wordt vaak onbewust gelijkgesteld aan het bezitten van positieve vaardigheden. Bovendien draagt schoonheid bij aan ons welbevinden en het motiveert ons. De mens wil graag schoonheid om zich heen.

Schoonheid kan subjectief zijn door o.a. cultuur en verschil binnen individuen maar er blijken wiskundige regelmatigheden aan ten grondslag te liggen. Zo is onder andere het masker van Marquardt ontstaan.

The-Golden-Ratio-Mask

Drs. Franca van der Smit houd bovenstaande altijd in gedachten en zal u eerlijk advies geven over hoe u uw uiterlijke schoonheid kunt versterken. Dit zit hem dus niet altijd in een simpel rimpeltje vullen maar veel meer in de verhoudingen/contouren van het gezicht.

Binnen REFLEQT worden de volgende behandelingen uitgevoerd:

Tevens kunt u terecht bij onze make-up artist voor een persoonlijke make-up sessie met advies over:

Dokter Franca van der Smit en haar team adviseren graag wat het beste bij u past tijdens een vrijblijvend consult.